ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:00 03.12


"Ворскла" програла останній домашній матч року. ФОТО, ВІДЕО

Ворскляни програли у понеділок, 3 грудня, останній у цьому році домашній матч. На очах своїх нечисленних уболівальників команда Сачка поступилась олександрійцям - 0:1. Біло-зелені не забили в п'ятому матчі поспіль в усіх турнірах.

Ворскла — Олександрія — 0:1

Гол: Ковалець 4.

Ворскла: Шуст — Саків, Чижов, Чеснаков, Сапай (Сергійчук 59) — Артур, Скляр, Габелок (Карека 81), Пердута — Кулач, Коломоєць (Ребенок 75).

Олександрія: Паньків — Цуріков, Шендрик, Бондаренко, Мікіцей — Шастал (Протасов 67), Запорожан, Банада, Гречишкін (Задерака 73) — Ковалець (Довгий 84) — Ситало.

Попередження: Артур 13, Чеснаков 18, Сапай 51, Пердута 74, Скляр 78, Кулач 81 — Микицей 17, Банада 55, Ковалець 73.

Арбітр — Романов (Дніпро).

3 грудня. Полтава, стадіон «Ворскла». Мінус 7 градусів. 95 глядачів.

Гості забили швидкий гол. Це Кирило Ковалець виграв у центрі поля боротьбу у Габелка, без супротиву пройшов ближче до карного майданчика та влучно пробив із двадцяти метрів — м'яч, поцілувавши стійку воріт, потрапив у сітку.

Далі полтавці більше володіли м’ячем і мали змогу забивати не один гол. Проте удари Кулача, Артура і Саківа ставали здобиччю Паньківа, а Юрій Коломоєць уже просто забув, коли забивав востаннє — він втратив упевненість і гольове чуття. Гості діяли організовано у захисті і гостро відповідали — після пострілу Цурікова з середньої відстані м'яч на себе прийняла стійка воріт Шуста.

Після перерви господарі додали у русі і притисли олександрійців. На 48-й хвилині Юрій Коломоєць бив із гострого кута, але блискуче зреагував Паньків. На 53-й хвилині зобов'язаний був забивати Сапай, але його удару забракло влучності. А з ударом Кулача впорався голкіпер гостей.

Ворскляни до останніх хвилин намагалися відігратися, проте часто припускалися помилок у простих ситуаціях, діяли надто та одноманітно. Команда Василя Сачка не забила у своєму п'ятому матчі поспіль!

Таким чином, полтавці програли в УПЛ більше половини всіх матчів - 9 із 17, забивши у 17 матчах скромні 15 голів.

На матчі було встановлено антирекорд глядацької відвідуваності. Гру претендентів на єврокубки у Полтаві, за даними УПЛ, переглянули на стадіоні 95 глядачів...

Статистика матчу:
 - удари по воротах - 12:6
 - удари в площину - 6:3
 - володіння - 56:44
 - кутові - 6:4
 - гольові моменти - 5:5

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.