ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:00 08.12


"Ворскла" завдяки голу Чижова перервала "гольову засуху" і виграла в Одесі

В останньому цьогоріч матчі в рамках УПЛ ворскляни 8 грудня виграли у "Чорноморця" в Одесі завдяки єдиному голу центрального захисника Олександра Чижова, забитого на початку гри. Полтавці на проміжному фініші повернулися на п'яту сходинку турнірної таблиці.

Чорноморець — Ворскла — 0:1

Гол: Чижов 4.

Чорноморець: Литовченко — Трубочкін (Штогрін 87), Рижук, Міщенко (Остапенко 13), Грачов — Норенков, Чорній  (Мусолітін 46) — Савченко, Бабенко, Семенів — Коваль.

Головний тренер — Ангел Червенков.

Ворскла: Шуст — Саків, Гіоргадзе, Чижов, Пердута — Чеснаков, Шарпар — Артур (Кане 85), Габелок (Мисик 90+3), Ребенок — Карека (Сергійчук 75).

Головний тренер — Василь Сачко.

Попередження: Остапенко 45+1, Коваль 90+1 — Чижов 28, Саків 85.

Арбітр — Новохатній (Київ).

8 грудня. Одеса. Стадіон "Чорноморець". 3250 глядачів. 5 градусів.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Останній у цьому році матч у рамках УПЛ ворскляни виграли за нічийної гри в Одесі. Гостям пощастило забити швидкий гол - вперше в сезоні відзначився Олександр Чижов, який залишився у карному майданчику одеситів після стандарту. Полтавці не забивали понад 500 хвилин (із 4 листопада), допоки Чижов не опинився у потрібному місці в потрібний час.

Обидві команди грали активно та агресивно. На 24-й хвилині В’ячеслав Шарпар не скористався своїм моментом. Також шанси мали Артур, Саків та Карека. У "Чорноморця" варто відзначити форварда Володимира Коваля. Він кілька разів пробивав по воротах, але Богдан Шуст теж відіграв спокійно та надійно.

У другому таймі одесити додали у русі, а полтавці віддали ініціативу та контратакували. До гольових моментів справа доходила рідко. "Чорноморець" наприкінці гри мав штрафний удар, але екс-футболіст "Полтави" Савченко пробив не найкращим чином і м'яч влучив у "стінку".

Полтавці здобули трудову перемогу без Сапая, Кулача, Коломойця, Скляра, Даллку, які з різних причин на поле не вийшли. На зимову перерву біло-зелені йдуть п'ятими.

Статистика матчу:
 - удари по воротах - 5:7
 - удари в площину - 3:4
 - володіння - 51:49
 - кутові - 5:1
 - гольові моменти - 2:4 

Статистика туру, турнірне становище клубів УПЛ

 

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Кременчук закупить тролейбуси 2023 року випуску з автономним ходом
  • Президент України нагородив шахістку з Полтавщини Наталю Мироненко
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.