ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:09 02.04


У Полтаві за сприяння Федерації футболу зведуть новий стадіон

1 квітня до Полтави з футбольно-політичним візитом завітав народний депутат України, голова Федерації футболу України Андрій Павелко.

Андрій Павелко, як голова бюджетного комітету Верховної Ради, сьогодні візьме участь у виїзному засіданні Комітету у Полтаві і дасть спільну прес-конференцію з нардепом від Полтавщини Костянтином Іщейкіним.

А вчора Андрій Павелко відвідав полтавський стадіон "Динамо", який потрапив до спеціальної програми розвитку УЄФА "Хет-трик". Завдяки цьому, на місці старого міліцейського стадіону цього року мають спорудити сучасний спортивний об’єкт, де будуть два футбольних поля з якісним штучним покриттям – стандартне та міні. Проектом передбачені глядацькі трибуни на 450 місць, нові роздягальні та оновлені бігові доріжки арени. Відкрити оновлений стадіон "Динамо" планують у серпні-вересні товариським матчем між полтавцями та ветеранами київського "Динамо".

Андрій Павелко зізнався, що побачив у Полтаві нормальний стадіон:

Відверто кажучи, коли їхав, думав, що будуватимемо абсолютно новий стадіон замість занедбаного, але я побачив доглянуту арену для аматорського спорту, яку ми спільними зусиллями перетворимо на сучасний спортивний об’єкт

Павелко, Динамо, стадіон

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.