ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:45 14.12


"Шерше ля фам": на Полтавщині судитимуть вбивцю

На Полтавщині судитимуть чоловіка, який вбив під час сварки свого молодшого на 14 років знайомого. Вбивці, якого "накрило" від ревнощів, загрожує 10 років ув'язнення.


Під час досудового розслідування прокуратура встановила, що у вересні поточного року 39-річний потерпілий приїхав до жінки у гості до Новосанжарського району. Під час розпиття алкогольних напоїв між ним та 53-річним чоловіком виникла сварка, яка переросла в бійку. Про це йдеться у повідомленні прокуратури Полтавської області.

Під час бійки зловмисник завдав потерпілому п'ять ударів кулаками в область голови, збивши останнього з ніг та продовжуючи завдавати удари ногами по тулубу останнього. У подальшому, обвинувачений перевернув чоловіка на живіт та металевою милицею заподіяв потерпілому тілесні ушкодження, від яких останній згодом помер.

"За наполегливої позиції прокуратури зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Прокуратурою Полтавської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно зловмисника за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України. Обвинуваченому загрожує позбавлення волі строком до 10 років", – йдеться у повідомленні.

прокуратура, вбивство, суд, Нові Санжари

За темою:

  • У Лубнах чоловік убив свого знайомого
  • 19-річна полтавка нанесла смертельні ножові поранення своїй родичці
  • На Полтавщині судили жінку, яка вбила вже третю людину
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.