ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:08 02.04


У Полтаві пройшло виїзне засідання бюджетного комітету парламенту. ФОТО

Сьогодні в стінах Полтавської ОДА пройшло виїзне засідання комітету з питань бюджету Верховної Ради Украни. Голова комітету - народний депутат Андрій Павелко. Присутні на заході керівники міста та області.

Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова Фото Віталія Скворцова

Засідання пройшло без представників ЗМІ, про його результати буде повідомлено під час брифінгу для преси, повідомляє УНН.

Сьогодні розглянули питання про стан виконання місцевих бюджетів Полтавської області в умовах децентралізації за 2015 рік та затвердження місцевих бюджетів на 2016 рік. Очільник Полтави Олександр Мамай та перший заступник голови ОДА Андрій Пісоцький доповіли перед присутніми з приводу стану проведення робіт, пов'язаних із будівництвом та реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг у місті і області відповідно. Також комітет розглянув питання пріоритетних інвестиційних проектів Полтавської області, які потребують залучення коштів із Державного бюджету.

 

комітет, Верховна Рада, засідання, ОДА

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.