ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:11 02.04


Чоловік викрав у знайомої пістолет і планшет

До Полтавського районного відділення поліції надійшло повідомлення від 46-річної мешканки району. Жінка повідомила, що з її будинку викрадено особисті речі, а саме пневматичний пістолет та планшет.

Проведеними оперативно-пошуковими заходами оперативникам Полтавського районного відділення поліції вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився 33-річний раніше судимий за подібні злочини чоловік, знайомий потерпілої. Скориставшись відсутністю господарки будинку, зловмисник викрав пневматичний пістолет "Сафарі" та планшет "Делл", чим завдав збитку на суму більше семи тисяч гривень.

Начальник Полтавського районного відділення поліції Віктор Сербин повідомив:

Працівниками відділення поліції також вдалося встановити причетність чоловіка до ще однієї крадіжки. За декілька днів до попереднього злочину, мешканець району викрав з будинку 40-річної односельчанки відеокамеру, вартістю близько двох тисяч гривень. Деяке викрадене майно чоловік продав, інше – залишив для власного користування. Речові докази частково вилучені та повернуті власникам.

Відомості про крадіжки майна внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

крадіжка, поліція

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.