ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:55 02.04


"Ворскла" не переграла "Сталь" і негоду. ВІДЕО

У матчі 20-го туру футбольної Прем’єр-ліги полтавська "Ворскла" не змогла перебороти дніпродзержинську "Сталь", а також поле і негоду - нульова нічия як підсумок гри.

Черговий календарний матч "Ворсклі" випало зіграти вдома проти дніпродзержинської "Сталі". Незадовго перед тим надійшла звістка про виключення "Дніпра" з єврокубків, що полегшило полтавцям боротьбу за Лігу Європи. Однак у поєдинку зі "Сталлю" на табло значилися нулі.

Василь Сачко, головний тренер "Ворскли", на післяматчевій прес-конференції скаржився:

На жаль, дренаж поля не витримав двох днів дощу, поле пливло, і як працівники стадіону не намагалися привести його в порядок, але газон залишав бажати кращого. З урахуванням сильних поривів вітру було багато браку. Після перерви ми пристосувалися до поля, і у нас почало щось виходити. Була навала, були простріли, але розкрити оборону "Сталі" ми не змогли

Однак не лише це спричинило невдачу "Ворскли" в домашній зустрічі. Гості обрали тактику гри від оборони, але не бездумно відбивалися. Високий пресинг не дозволяв полтавцям нормально починати атаки, а обидва форварди - Шиндер і Коломоєць - перебували під ретельною опікою.

Слабко працювали й фланги - гравці, задача яких - віддавати точні передачі - в умовах слизького газону й вітру часто помилялися. До цього ж додавалися діх гостей.

Я дуже задоволений нічийним результатом і здобутим одним очком. Сьогодні ми грали проти дуже сильної команди, однієї з найсильніших у весняній частині сезону. Втім, ми як і раніше хотіли і намагалися грати в атакуючий футбол, але сьогодні це було неможливо. Нам доводилося концентруватися, щоб вчасно повернутися в оборону і організовано захищатися. За такий футбол я команду похвалю. З іншого боку всі знають, що в атаці справи не так гарні, як хотілося б. Тому ця нічия рівня перемоги. Атакуючий футбол добре показувати в іграх з рівними і слабшими суперниками. Коли тобі не дають атакувати, а це роблять сильні команди, потрібно вибирати іншу стратегію. Сьогодні так і зробили

- зазначив після матчу голандський тренер "Сталі" Ерік ван дер Меєр.

Тим не менше, за гру полтавці завдали 12 ударів по воротах, більше володіли м’ячем - та все марно. Завадила ще й відсутність у складі Громова, він провів гру на лаві запасних.

У середині першого тайму над стадіоном пройшов дощ із сніговою крупою, в кінці другого - знову дощ із настільки сильними поривами вітру, що помітно коливалися світлові вежі. Інколи м’яч просто зависав у повітрі, а відскок на такому полі був непередбачуваний.

Саме в цей період полтавці остаточно притисли гостей до їхніх воріт. Якщо в першому таймі "Сталь" ще виглядала організованою командою - виходила з оборони короткими передачами, пресингувала в центрі поля, то під занавіс поєдинку просто грала на відбій. Але вичавити бодай щось із того полтавці не змогли - 0:0.

спорт, футбол, Ворскла, Сталь, Сачко

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.