ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:09 03.04


На Лубенщині впіймали "кримінальний талант"... із сьомого класу

У ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили, що 13-річний учень 7-го класу однієї із загальноосвітніх шкіл Лубен міцно став на слизький шлях. Його хобі - крадіжки з авто.

Протягом двох тижнів до Лубенського відділу поліції надійшли дві майже ідентичні заяви від місцевих мешканців про крадіжки з автомобілів. Обидва рази зловмисник шляхом пошкодження замка передніх дверцят проникав до транспортного засобу, повідомляє сайт grebenka.com.

Першого разу злодій поцупив відеореєстратор вартістю 400 гривень, вдруге – флеш-карту, сонцезахисні окуляри, ліхтарик, акумуляторну батарею, тумблер та рукоятку від коробки перемикання - на загальну суму 3700 грн.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що дані крадіжки вчинив 13-річний учень 7-го класу однієї із загальноосвітніх шкіл міста.

Ми вже давно примітили цього хлопця. Окрім двох останніх машин, із початку року він викрав два велосипеди та обчистив кілька машин. В основному обирав авто вітчизняного виробництва — вони без сигналізації і до них легше проникнути. Виносив відеореєстратори, флеш-карти, акумуляторні батареї та інші речі

 - розповіла Олена Якимець із Лубенського міського відділу поліції.

Хлопець із неблагополучної сім'ї. Батько зловживає алкоголем, мати ж не має на нього впливу. Поліції важко притягнути школяра до відповідальності через неповноліття.
Наразі за обома фактами крадіжок триває досудове розслідування.

 

діти, крадіжка, слідство, поліція, школа

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.