ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:30 04.04


За вбивство своєї 80-річної матері суд призначив кременчужанину сім років тюрми

У Кременчуці 80-річна жінка намагалася скалкою побити свого сина. Розлютившись, чоловік у відповідь почав її бити і забив до смерті. Суд призначив кременчужанину сім років тюрми.

Автозаводський районний суд Кременчука виніс вирок чоловіку, обвинуваченому у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Суд визнав притягуваного винним і призначив сім років позбавлення волі.

У Кременчуці одного зимового вечора жінка 1936 року народження разом із сином та його знайомим випивали. Згодом кременчужанин почав сваритися зі своєю мамою. Жінка замахнулася скалкою на свого сина, вдаривши його кілька разів по руці.

Маючи намір помститися матері, він вихопив у матері скалку, якою завдав чотири удари в область ребер справа та зліва та один удар у праве плечу, від чого мати впала на підлогу. Піднявши її, він посадив матір у крісло. Що було далі, чи завдавав він матері удари ногами, руками, коли вона була на підлозі, він не пам'ятає, але допускає, оскільки був у стані алкогольного сп'яніння. Уранці він виявив матір у кріслі мертвою, після чого повідомив голові ОСББ, а та викликала швидку допомогу та міліцію

- йдеться в матеріалах справи.

10 лютого 2016 року чоловіка затримали.

Згідно з судово-медичною експертизою, смерть 80-річної жінки настала внаслідок закритої тупої травми грудної клітини з вогнищевими крововиливами під плевру легень, множинними переломами ребер справа і зліва та розривом пристінкової плеври справа, яка ускладнилась плевро-пульмональним шоком.

На судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав.

Першого травня вирок набере чинності, якщо його не будуть оскаржувати. До цього часу засудженого триматимуть під вартою.

Кременчук, убивство, суд

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.