ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:28 04.04


Із міського бюджету виділять більше двох мільйонів на матеріальну допомогу працівникам ЖКГ

Працівникам житлово-комунального господарства планують виділити більше двох мільйонів гривень за програмою "Турбота" для виплат по 600 грн кожному до минулого дня працівника ЖКГ.

На найближче засідання міськвиконкому винесуть питання про виділення двох млн 108 тисяч гривень працівникам житлово-комунального господарства. Ідеться про видатки в рамках програми "Турбота". У проекті рішення сказано:

Провести виплату матеріальної допомоги до Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення по 600.00 (шістсот) гривень кожному для осіб, що працюють на підприємствах, установах та організаціях житлово-комунального господарства відповідно до списків, наданих керівниками зазначених підприємств, установ та організацій на загальну суму 2108400.00 грн.

Нагадаємо, що під час відзначення дня працівників житлово-комунального господарства міський голова Олександр Мамай пообіцяв, що протягом кількох тижнів усі працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, як міського так і обласного підпорядкування, отримають матеріальну допомогу в розмірі 600 грн із нагоди професійного свята.

Турбота, Мамай, ЖКГ, виплати, бюджет

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.