ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:12 04.04


З бюджету виділять 320 тисяч на компенсацію проїзду школярам у грудні

Міськвиконком Полтавської міськради на своєму найближчому засіданні розглядатиме питання виділення більше 320 тисяч гривень на компенсацію проїзду учнів у тролейбусах у грудні.

На сайті полтавської міськради з'явилися два проекти рішень міськвиконкому. В одному із них ідеться про потребу відшкодування з бюджету вартості проїзду учнів загальноосвітніх шкіл за грудень. "Ціна питання" - більше 300 тисяч гривень.

Профінансувати управління соціального розвитку виконавчого комітету Полтавської міської ради (Н.Бондаренко) в межах асигнувань, передбачених на відповідний період за Програмою, згідно з наданим замовленням на фінансування на загальну суму 320 354.00 (триста двадцять тисяч триста п'ятдесят чотири) гривні. Управлінню соціального розвитку виконавчого комітету Полтавської міської ради (Н.Бондаренко) відшкодувати витрати КП "Полтаваелектроавтотранс" у сумі 320 354.00 (триста двадцять тисяч триста п'ятдесят чотири) гривні відповідно до розрахунку на забезпечення пільгового проїзду у міському пасажирському транспорті - тролейбусі учнів загальноосвітніх шкіл м.Полтава до місця навчання і додому за грудень 2015 року,

- ідеться в проекті рішення.

Якщо розділити цю суму на вартість проїзду туди й назад (чотири гривні) у тролейбусі на сьогоднішній день, то суми відшкодування вистачило б на 80 тисяч поїздок за один місяць.

Разом із тим, міськвиконком хоче дізнатися, яке співвідношення кількості безплатно перевезених учнів та "платних" пасажирів.

Утворити комісію з визначення коефіцієнта співвідношення кількості безоплатно перевезених учнів загальноосвітніх шкіл м.Полтава до кількості платних пасажирів електричним транспортом (тролейбусами),

- ідеться в іншому рішенні.

Засідання міськвиконкому, імовірно, відбудеться 6 квітня.

тролейбус, проїзд, компенсація, міськвиконком

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.