ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:00 19.01


"Ворсклу" на зборі розгромила "Університатя"

19 січня ворскляни провели на тренувальному зборі в Туреччині другий контрольний матч - і безславно програли його команді "Університатя" з румунського міста Крайова.

Ворскла — Університатя — 0:3

Голи: Мітріца 12, Кольїч 14, Крістя 77-пен.

Ворскла (1 тайм): Ткаченко, Саків, Пердута, Артур, Даллку, Чеснаков, Габелок, Коломоєць, Васін і два гравці на перегляді. 

Ворскла (2 тайм): Шуст, Мартиненко, Кане, Чижов, Сапай, Ребенок, Скляр, Одарюк (Биков 80), Мисик, Шарпар, Карека.

Другий матч на першому турецькому зборі ворскляни відверто провалили. Третя команда румунського чемпіонату виявилася на голову сильнішою за команду Сачка. Полтавці — клуб, який як і 20 років тому практикує перегляд гравців, що приїхали безпосередньо на збір. Серйозні клуби, до яких ворскляни, на жаль, за багатьма критеріями не належать, таку практику давно не використовують, адже за потенційними новачками слідкують певний час, «ведуть» гравця, який цікавить команду. Так, чергові два «коти у мішку» грали за ворсклян у першому тамі звітного матчу і нічого хорошого про них наші джерела, які бачили гру, сказати не можуть. Чи варто чекати на диво, коли в клубі фактично відсутня селекційна служба?

Хавбек Денис Васін, який полетів на збір без контракта, підписав новий договір із полтавцями — його термін один рік.

А молодіжний склад ворсклян тим часом очолив відомий у минулому футболіст національної збірної, шестиразовий чемпіон України Віталій Косовський. Імовірно, його помічником стане екс-ворсклянин Олег Краснопьоров.

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.