ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:10 05.04


На Алмазному заводі хочуть звести торгівельно-розважальний центр

Більше п'яти гектарів за адресою Красіна 71а на території колишнього Алмазного заводу відведуть під спорудження торгівельно-розважального центру. Згоду на це готова дати міська рада.

Нині земельна ділянка та промислові будівлі за адресою вул.Красіна 71а належать ПАТ "Крісталіст". Саме вони і звернулися до міської влади з проханням розмістити на цих більш ніж п'яти гектарах торгівельно-розважальний центр. Для цього розроблять проект землеустрою, змінять цільове призначення землі.

Проект такого рішення опублікований на сайті міськради. У ньому йдеться:

Надати Публічному акціонерному товариству "Крісталіст" згоду на розміщення торгівельно-розважального центру з дотриманням нормативних вимог (згідно з додатком до рішення) та дозволити розробити проект землеустрою щодо відведення зі зміною цільового призначення земельної ділянки площею 5.2826 га для будівництва, експлуатації та обслуговування торгівельно-розважального центру (землі житлової та громадської забудови), на умовах внесення змін до містобудівної документації.

Це рішення винесуть на найближчу сесію міської ради. Усю документацію, коли вона буде готова, затвердять окремим рішенням.

Алмазний, ТРЦ, Крісталіст

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.