ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:32 05.04


У Лубнах жінка штрикнула ножем у живіт свого чоловіка. До суду подружжя помирилося

Лубенський міськрайонний суд розглянув справу обвинуваченої, яка вдарила ножем у живіт свого чоловіка. На суді він попросив суворо її не карати – жінці дали іспитовий строк.

Відповідно до матеріалів справи, 13 грудня 2015 року близько 18:00 жінка посварилася зі своїм цивільним чоловіком, від якого має дитину. Згодом чоловік вдарив жінку по обличчю, від чого вона впала. Приблизно через п'ять хвилин жінка підвелася, підійшла до столу, взяла ніж та штрикнула ним чоловіка в живіт. Після цього чоловік пішов до будинку своєї матері, звідки викликав швидку допомогу.

Дії обвинуваченої кваліфікували за ч.1 ст.121 КК України як умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.

На суді обвинувачена зізналася у скоєному. Потерпілий зазначив, що вони вже помирились, і попросив суд суворо не карати жінку.

Лубенський міськрайонний суд визнав обвинувачену винною у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст.121 КК України. Суд призначив їй покарання у виді п'яти років позбавлення волі. Згідно ст.75 КК України жінку звільнили від відбування покарання у виді позбавлення волі. Обвинуваченій присудили три роки іспитового строку.

ніж, суд, Лубни

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.