ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:22 27.01


"Ворскла" завершила перший турецький збір

Футболісти полтавської "Ворскли" завершили перший тренувальний збір в Анталії. 27 січня полтавці в останньому контрольному спарингу перемогли клуб Йована Маркоскі - "Младость" - завдяки пенальті на останній хвилині матчу. З гри на зборі забити бодай гол команді Василя Сачка так і не вдалося.

Перед поверненням додому з першого тренувального збору ворскляни провели четвертий контрольний матч на цьому етапі підготовки в Анталії.  Суперником полтавців був сербський середняк, клуб, де зараз грає 38-річний Йован Маркоскі. Екс-ворсклянин вийшов на поле у стартовому складі під номером 5, інформує прес-служба біло-зелених.

Долю зустрічі вирішив епізод на останній хвилині гри. Мисика не за правилами, на думку арбітра, атакували у штрафному майданчику сербів і Карека ударом із 11-метрової позначки забив єдиний гол ворсклян на зборі.

Ворскла - Младость (Сербія) – 1:0

Гол: Карека 90-пен.   

Ворскла (1 тайм): Шуст - Пердута, Мартиненко, Чижов, Кане - Шарпар, Габелок - Саків, Васін, Шехіч - Коломоєць. 

Ворскла (2 тайм): Шуст (Різник 71) - Артур, Чеснаков, Даллку, Сапай - Скляр, Петровіч - Одарюк (Биков 71), Мисик, Ребенок - Карека. 

Сьогодні вночі за маршрутом Анталія – Стамбул – Харків команда повертається додому, а вже 31-го січня ворскляни вирушать на звичне місце на другий(і останній турецький) етап зимових зборів. 

спорт, футбол, ФК Ворскла, Туреччина, збори

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.