ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:05 06.04


У Полтаві судитимуть жінку, яка схиляла дівчат до проституції в Ізраїлі

40-річна жителька Комсомольська знаходила дівчат в Україні, готових займатися проституцією за кордоном, й переправляла їх до Ізраїлю. Справу проти неї направили до суду.

До суду направлено матеріали кримінального провадження, відкритого за фактами створення та утримання місця розпусти, а також звідництва, до яких причетна 40-річна жителька міста Комсомольськ. Фігурантка справи, яка була співорганізатором злочинної діяльності на території України, схиляла дівчат до сексуального ремесла за кордоном та забезпечувала підготовку їх переміщення з України до Ізраїлю.

Як повідомив заступник начальника Главку поліції Полтавщини Руслан Бірюков, працівники відділу протидії торгівлі людьми ГУНП затримали "вербувальницю" у червні 2015-го року. Зібрані докази дають підстави говорити, що 40-річна комсомольчанка безпосередньо відповідала за підготовку переміщення жінок з України до Ізраїлю, зокрема, займалася оформленням документів, а також замовлянням та придбанням квитків.
Жінка підшукувала молодих українок, зацікавлених у зайнятті сексуальним промислом закордоном. В "обробці" найманок та організації підготовчих заходів їй допомагав власний досвід надання оплачуваних інтимних послуг.

Транснаціональний "бізнес-план" було втілено у життя в 2012-му році, коли жителька Полтавської області домовилася про співпрацю із 49-річною мешканкою Ізраїлю. Відомо, що жінок пов’язували тісні дружні стосунки, сформовані у період перебування першої на території Ізраїлю, де вона певний час торгувала власним тілом.

Третім учасником злочинної змови був 40-річний житель Ізраїлю, який мав попередній досвід злочинної діяльності та необхідні, на думку організаторів, комунікативні якості для налагодження стосунків із замовниками сексуальних послуг. Він же допомагав українкам дістатися пункту призначення на чужині та зустрітися з клієнтами.

Кримінальне правопорушення, у скоєнні якого обвинувачують жительку Комсомольська, полягає у створенні та утриманні місця розпусти, а також звідництві для розпусти, вчинених організованою групою з метою наживи (частина 2 статті 302 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає до п'яти років обмеження або позбавлення волі.

проституція, поліція

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.