ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:19 06.04


За перевантаження фури перевізнику нарахували штрафу на 600 тисяч

При 40 тоннах допустимої ваги фура з вантажем важила 72.8 тонни. Перевізника, який допустив проїзд такого транспорту дорогами області, оштафували на 600 тисяч гривень.

5 квітня 2016 року при здійсненні габаритно-вагового контролю працівники Управління Укртрансбезпеки у Полтавській області затримали автомобіль "Рено", в якого значно перевищувалися допустимі вагові параметри.

Як показало зважування, фактична маса вантажного автомобіля становила 72.8 тонни при допустимих 40 тоннах. За проїзд автомобільними дорогами загального користування транспортного засобу, вагові параметри якого перевищували допустимі, перевізнику нарахована плата в сумі 600 тисяч грн, яка буде спрямована до державного бюджету України, інформує Служба автодоріг у Полтавській області.

При цьому, як значиться у відповідній постанові Кабміну,

рух транспортних засобів та їх составів з навантаженням на одиночну вісь понад 11т, здвоєні осі – понад 16т, строєні осі – понад 22т або фактичною масою понад 40т (для контейнеровозів – навантаження на одиночну вісь – понад 11т, здвоєні осі – понад 18т, строєні осі – понад 24т або фактичною масою понад 44т, а на встановлених Укравтодором і Державтоінспекцією для них маршрутах – понад 46т) у разі перевезення подільних вантажів автомобільними дорогами забороняється. Забороняється рух транспортних засобів з навантаженням на вісь понад 7т або фактичною масою понад 24т автомобільними дорогами загального користування місцевого значення.

фура, вантаж, автодор

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.