ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:41 06.04


Полтавець вчотирнадцяте потрапив у тюрму за крадіжки

Учотирнадцяте судимому за крадіжки полтавцю призначили арешт на три роки та сім місяців. Чоловік крав з 1996 року, а остання "здобич" - обкладинка для документів, дві сумки, вудка і фотоапарат.

"Кар'єра" крадія розпочалася ще в 1996 році. За порушення закону чоловіку призначали і випробувальний термін, і виправні роботи, і навіть позбавлення волі. Кілька разів засудженого відпускали умовно-достроково. Однак жодне покарання не вплинуло на те, щоб чоловік припинив красти. Станом на сьогоднішній день крадій має 14 судимостей.

Учотирнадцяте йому виніс вирок Київський районний суд Полтави. Чоловіку призначили три роки і сім місяців позбавлення волі за ряд крадіжок, скоєних протягом 2015 – 2016 року в Полтаві.

Так, наприкінці грудня 2015 року рецидивіст вкрав у магазині "Карі", що в ТРЦ "Київ", обкладинку для документів вартістю 600 гривень. У січні в тому ж магазині засуджений протягом січня 2016 року поцупив дві чоловічі сумки чорного кольору. Їхня загальна вартість склала майже 1600 гривень. У лютому, перебуваючи в приміщенні магазину "Динамо", чоловік вкрав риболовне вудилище Flagman вартістю майже 400 гривень. Крім того, в лютому він поцупив на зупинці громадського транспорту фотоапарат, витягши його з кишені перехожого.

Свою вину обвинувачений визнав повністю.

До набрання вироком законної сили чоловік буде під домашнім арештом. До 31 квітня він має можливість подати скаргу на винесений вирок. Якщо цього не відбудеться, то засудженого вкотре позбавлять волі.

крадіжка, вирок, суд, тюрма, рецидивіст

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.