ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:45 24.02


"Ворскла" провалила перший матч року. ВІДЕО

У неділю, 24 лютого, ворскляни вдома приймали у стартовому матчі 2019 року львівські "Карпати" - і були вщент розбиті гостями - 0:4. Втім, головний тренер полтавців Василь Сачко не збирається йти у відставку - він має кредит довіри від власника клубу Костянтина Жеваго.

Ворскла — Карпати — 0:4

Голи: Ді Франко 25, Швед 52-пен., 55, 90+1.

Ворскла (1-4-2-3-1): Шуст - Пердута, Даллку, Тарадуда, Кане - Скляр, Шарпар - Артур (Ребенок 77), Васін (Коломоєць 65), Кобахідзе (Шехіч 55) - Карека.

Головний тренер - Василь Сачко.

Карпати: Кучинський, Сандохадзе, Папа Гуйе, Мегреміч, Мякушко, Гуцуляк (Слива 89 ), Кльоц, Онгла, Ді Франко (Йода 86), Швед, Дебелко (Понде 76).

Головний тренер - Фабрі Гонсалес.

На 85-й хвилині Карека не реалізував пенальті (вище воріт).
Арбітр — Труханов (Харків).

24 лютого. Полтава. Стадіон "Ворскла". 1 115 глядачів. Мінус 1 градус.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Ворскляни виявилися неготовими до старту весняної частини сезону і, як показала стартова гра року, біло-зеленим буде складно боротися навіть за потрапляння до топ-шістки.

Василь Сачко мав кадрові проблеми. Чеснаков отримав травму ноги, а Чижов пропускав матч через перебір карток. Залишившись без досвідчених гравців, тренер ворсклян довірив місце у стартовому складі не Мартиненку, а 18-річному таланту з молодіжного складу Тарадуді, для якого це був дебют на рівні УПЛ.

Полтавці активно розпочали гру і створили кілька небезпечних моментів біля воріт Максима Кучинського, якого уболівальники добре пам'ятають по виступах за ФК "Полтава". Але довести справу до влучного удару не вдалося. А гості забили з першої ж серйозної спроби. Кане, намагаючись розігнати полтавську атаку, "обрізався" і подарував м’яч суперникам. "Карпати" розігнали контратаку по правому флангу, Гуцуляк віддав на Ді Франко і той влучно пробив із-під Артура (куди ж без нього) — 0:1.

Після цього настрій у полтавців зіпсувався. Примітивні верхові подачі на Кареку легко знімав Папа Гуйе, а діяти з вигадкою команді Сачка непритаманно апріорі.

Ворсклян добив арбітр Труханов. На 52-й хвилині Дебелко впав у штрафному майданчику ворсклян у боротьбі з Васіним. Арбітр призначив дуже сумнівний пенальті, який чітко реалізував Мар’ян Швед — 0:2.

На цьому поллтавці не зупинилися і "привезли" собі третій гол. Пердута, який вийшов на поле із капітанською пов'язкою, у простій ситуації не виніс м’яч подалі від власних воріт, той став здобиччю Шведа, який майстерним ударом оформив дубль — 0:3.

Василь Сачко випустив на поле Юрія Коломойця та Едіна Шехіча. Полтавці нарешті заграли агресивно і навіть мали декілька моментів. Ніколас Карека навіть влучив у стійку, а через пару хвилин не реалізував пенальті, який арбітр відверто "придумав". 

Крапку у цій грі, оформивши хет-трик, поставив гравець шотландського "Селтіка" Мар’ян Швед, який до літа виступатиме за карпатівців згідно орендної угоди між клубами. Цей матч дав чимало інформації щодо можливостей цього талановитого форварда і головному тренеру збірної України Андрію Шевченку.

"Ворскла" серйозно розчарувала своїх нечисленних уболівальників у першому домашньому матчі року. За три тури до завершення першого етапу чемпіонату, потраплання полтавців до топ-шістки — під великим питанням.

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.