ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:48 07.04


Експерти Світового банку, який дав гроші на дорогу Київ-Харків, щомісяця перевірятимуть роботу на місці

Представники Світового банку, який виділив 250.5 мільйона доларів на реконструкцію дороги Київ-Харків у межах Полтавщини, відтепер щомісяця контролюватимуть, як ідуть роботи.

Експерти Світового банку вирішили відвідувати кожного місяця ділянку Полтава – Лубни автомобільної дороги М-03 Київ–Харків–Довжанський, де ведуться роботи з будівництва та реконструкції за кредитні кошти від МБРР. За переконанням міжнародних експертів, саме завдяки таким зустрічам завершити будівництво вдасться до кінця липня 2016 року. Важливо уважно стежити за виконанням робіт на протязі цього будівельного сезону.

За інформацією прес-служби "Полтаваавтодору" на сьогодні вже виконано понад 90 відсотків усіх робіт з розширення дороги до чотирьох смуг руху на 108 км ділянки Полтава-Лубни.

Нагадаємо, реконструкція ділянки Полтава-Лубни автомобільної дороги М-03 Київ–Харків–Довжанський виконується в рамках спільного зі Світовим банком Другого проекту покращення автомобільних доріг та безпеки руху. Роботи здійснює італійська фірма "Тодіні" (Todini Costruzioni Generali) з січня 2013 року. Загальна вартість робіт з будівництва та реконструкції на ділянках км 201–км 275 та км 282–км 333 автомобільної дороги М-03 становить 250.5 мільйона доларів США.

дорога, траса, реконструкція, Київ-Харків

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.