ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:49 07.04


Волейбол. Команда Каліберди гратиме за вихід у фінал чемпіонату Італії з кривдниками команди Павлова

Наближається до завершення 71-й чемпіонат Італії з волейболу, де грають зіркові вихованці волейбольної школи Полтави - Денис Каліберда (у складі "Перуджі") та Микола Павлов - у складі команди "Нінфа" (Латина).

Після регулярної першості обидві команди наших земляків вийшли до турніру плей-офф Серії А (вісім кращих) і за підсумками чвертьфіналів могли зустрітися між собою у півфіналі. Але "полтавського дербі" в італійському плей-офф не відбудеться, бо команда Миколи Павлова "Нінфа" (Латина) найшвидше програла чвертьфінальну серію до трьох перемог лідеру регулярної першості - команді "Чивітанова-Марке" - 0:3 (2:3, 0:3, 0:3).

А ось команда Дениса Каліберди, навпаки, пробилася до півфіналу плей-офф через найдовший чвертьфінал, в якому "Перуджа" перемогла "Верону" у серії до трьох перемог - 3:2 (3:2, 3:0, 2:3, 2:3, 3:2). У п'яти чвертьфінальних матчах Денис Каліберда набрав загалом 64 очка і був серед лідерів атаки "Перуджі": у першій грі - 14 очок, у другій - 8, у третій - 19, у четвертій - 13, у п'ятій - 10.

Тепер у півфіналі плей-офф італійської волейбольної Серії А Денис Каліберда разом із "Перуджою" гратиме саме проти команди "Чивітанова-Марке".

волейбол, спорт, Каліберда, Павлов

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.