ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:51 03.03


Громов забив. Сачко поступився Вернидубу з великим рахунком

У неділю, 3 березня, у календарному матчі УПЛ ворскляни поступилися з великим рахунком луганській "Зорі", у складі якої відзначився забитим м'ячем колишній футболіст полтавського клубу Артем Громов. Біло-зелені виявилися неготовими до старту другої частини сезону.

Зоря — Ворскла - 3:0

Голи: Сілас 45+1, Громов 62, Караваєв 77.

Зоря (1-4-2-3-1): Філіпе - Тимчик, Вернидуб, Литвин, Михайличенко - Сілас (Чайковський 66), Арвеладзе - Хомченовський, Громов (Лєднєв 76), Караваєв - Будківський (Івановіч 80).

Ворскла (1-4-2-3-1): Ткаченко - Пердута (Ребенок 18), Даллку, Чижов, Кане - Скляр, Шарпар (Габелок 74) - Артур, Мисик (Васін 60), Шехіч - Коломоєць.

3 березня 2019 року. Запоріжжя. "Славутич-Арена". 3 градуси. 2115 глядачів.

Суперники вкрай невдало розпочали весняну частину сезону, програвши свої стартові матчі з великим рахунком. Команди мали вибачитися перед власними уболівальниками у Запоріжжі, до того ж, битві за "шість очок" спонукала турнірна ситуація на фінішній прямій першого етапу чемпіонату. І "Зоря", і "Ворскла" ведуть боротьбу за задачу-мінімум - потрапляння до топ-шістки. Щоб її вирішити, обидва тренери - і Вернидуб, і Сачко - значно змінили склади. У полтавців на поле зі старту вийшли одразу п'ять нових гравців: воротар Ткаченко, захисник Чижов (він і повернув собі капітанську пов'язку за відсутності травмованого Чеснакова), хавбеки Шехіч і Мисик та форвард Коломоєць. 

Перший гольовий момент виник біля воріт полтавців на 7-й хвилині гри після розіграшу кутового - Пилип Будківський пробивав головою, але не влучив у ворота з чотирьох метрів.

Вже у дебюті полтавці втратили Ігоря Пердуту - вже на 18-й хвилині він залишив поле через ушкодження. Тому тренерам довелося вносити корективи - Артур із позиції лівого півзахисника змістився на місце правого оборонця, а Ребенок заграв у звичному амплуа на лівому фланзі. 

Це була жорстка гра з великою кількістю зіткнень та єдиноборств. Варто сказати, що за перші півгодини арбітр показав гравцям двох команд чотири жовті картки, із яких дві були полтавськими. Зоряни до перерви діяли трохи  активніше та агресивніше. Екс-ворсклянин Громов і Караваєв розіграли швидку комбінацію, та з ударом останнього впорався Ткаченко. У ворсклян запам'ятався момент Шарпара - після його сольного проходу та удару у кут свою команду врятував бразильський воротар зорян Луїс Філіпе.

Полтавці втратили концентрацію вже у компенсований до першого тайму час. Ребенок невдало відпрацював у захисті, відпасувавши прямо на Будківського, а той - зручно віддав на Сіласа, удар якого з лінії штрафного майданчика у кут виявився для Ткаченка неприємною несподіванкою - 1:0.

Другий гол у ворота ворсклян забив колишній футболіст біло-зелених Артем Громов — на 62-й хвилині він влучно пробив у падінні після гарного пасу від Караваєва. А потім Будківський повинен був робити рахунок великим, але не реалізував шикарну нагоду, перебуваючи віч-на-віч із Ткаченком. Утім, третій гол зоряни все одно зробили зусиллями Караваєва.

У полтавців моменти мали Шехіч (три) та Коломоєць, а Васін, який вийшов на заміну, зі штрафного удару струсонув поперечину. На більше підопічних Василя Сачка не вистачило.
 

Статистика туру, турнірне становище команд

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • В аварії загинула велосипедистка
  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.