ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:30 11.03


Полтавський "Легіон" чудово стартував на "Кубку Слобожанщини"

Вчора, 10 березня, у Змієві на Харківщині стартував всеукраїнський футбольний турнір аматорських команд — "Кубок Слобожанщини-2019", де грають два представника Полтавщини - "Олімпія" та "Легіон".

 

У змаганнях беруть участь шість команд: ФК "Вовчанськ" і ФК "Зміїв" із Харківщини, "Олімпія" та "Легіон" із Полтавщини, "Вікторія" (Миколаївка) з Сумщини та ФК "Скорук" (Томаківка) з Дніпропетровщини. Команди зіграють між собою в одне коло і визначать переможця і призерів.

Полтавський "Легіон" у стартовому матчі турніру переміг міцний ФК "Вовчанськ" - 2:0. У першму таймі відзначився екс-гравець "Колоса" (Лазірки) Валентин Шевченко. Гол полтавця Дмитра Щербака арбітри не зарахували через сумнівний офсайд, а в другому таймі капітан "Легіона" Сергій Швей (він також минулого сезону грав за Лазірки) з пенальті забив другий гол.

Днями у "Кубку Слобожанщини" стартує і чинний чемпіон Полтавської області — "Олімпія" з Савинців. Ця команда днями дійшла до півфіналу іншого передсезонного турніру — "Кубка Єдності", де лише в серії пенальті поступилася господарям — "Дніпру".

У середу, 13 березня, на "Кубку Слобожанщини" відбудеться полтавське дербі. Гра запланована на тренувальній базі у Копилах. Початок - 15:00.

спорт, футбол, аматори

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.