ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:21 08.04


Патрульна поліція хоче зайнятися "самогонщиками", але поки не накрила жодної точки

Нова патрульна поліція за перший місяць роботи не припинила роботу жодного приватного "самогонного" господарства, бо не має права проводити обшуки. Однак планує створити спеціальну групу з боротьби із самогоноварінням.

За перший місяць роботи жодної "точки", де торгують самогоном, патрульній полції викрити не вдалося. Про це розповів керівник патрульної поліції міста Віталій Мельничук.

Він зазначив, що без санкції на обшук перевірити, чи продають самогон в приватному помешканні, неможливо. Однак, якщо надходить сигнал, що йде незаконна торгівля в громадському місці, тоді патрулі реагують швидко:

Спочатку виїжджає патруль, якщо це не приватна домоволодіння, адже в іншому випадку обов'язково потрібна санкція суду. Під час усіх інших викликів, де є можливість зайти в приміщення, патрульні фіксують все на відео і знаходяться на місці події до прибуття відповідних служб. Викликаються і слідчо-оперативні групи, і співробітники відділення по боротьбі з економічними злочинами, і дільничні інспектори поліції.

За словами Мельничука, в Полтаві створять спеціальну групу, яка буде займатися боротьбою з незаконною торгівлею алкоголем.

Ця проблема склалася в Полтаві історично. Раніше хтось не міг або не хотів реагувати на це. Ми ж в свою чергу ведемо активну роботу в цьому напрямку,

- цитує Мельничука 0532.ua.

самогон, поліція, Мельничук

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.