ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:20 08.04


Цього року на Ворсклі місця відпочинку відгородять буйками

Начальник рятувально-водолазної станції повідомив, що в купальному сезоні-2016 на Ворсклі відгородять буйками місця відпочинку, а на Великдень чергуватимуть з сьомої ранку до дев'ятої вечора.

Сьогодні, 8 квітня, в Полтавській міській раді на комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій начальник комунальної організації "Рятувально-водолазна служба Полтавської міської ради" Євген Савчук повідомив, що в купальному сезоні-2016 місця відпочинку відгороджуватимуться буйками:

Цього року ми будемо відгороджувати буйками місця відпочинку. Багато підприємців з окупованої території Крим забрали свої моточовни, забрали свої скутери і в минулому році намагалися їх використовувати на річці Ворскла. Ви знаєте, що законодавством це заборонено. Тому ми впроваджуватимемо буйки на тросовій основі, які заглиблюватимуться на 4.5 метра.

За його словами, найбільша глибина річки - в районі Левади - аж 16 метрів. У районі дамби на Вакуленцях в деяких місцях глибина досягає до 12 метрів.

Станом на шосту годину ранку 8 квітня температура води у Ворсклі складає шість градусів.

Крім того, Євген Савчук зазначив, що на Великдень, який святкуватимуть у цього року першого травня, рятувальна служба буде працювати в посиленому режимі:

На Великдень, я думаю, що температура буде приблизно 20 градусів. Тому мешканці нашого міста, думаю, з великим задоволенням будуть відпочивати і святкувати Великдень на березі річки Ворскла. Тому водолазна служба буде працювати в посиленому режимі. Тобто буде додаткові дві зміни - працювати будемо з сьомої години ранку до дев'ятої години вечора.

водолази, річка, Ворскла, Савчук

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.