ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:05 08.04


Антимонопольний комітет вважає, що полтавський м'ясокомбінат підписував власною назвою продукцію, яку не випускав

В Антимонопольному комітеті порушили справу проти ТОВ "Відродження МКБ". Ті нібито підписували низку продуктів, які не виробляли, адресою Полтавського м'ясокомбінату.

Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України порушила справу проти ТОВ "Відродження МКБ" за ознаками порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

Як встановило Відділення за результатами досліджень, ТОВ "Відродження МКБ", розміщувало інформацію на упаковках свинини тушкованої масою нетто 325 г, фаршу із свинини сосискового масою нетто 325 г та ковбаси напівкопченої "Салямі Асторія" щодо адреси виробника та потужностей виробництва. На продуктах значилося: КП "Полтавський м'ясокомбінат", 36014, Україна, м. Полтава, вул. Харчовиків, 6, тел/факс (0532) 50-91-43. А в той час КП "Полтавський м'ясокомбінат" виробництво вказаної м'ясопродукції не здійснювало.

Такі дії містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбачені статтею 151 Закону України "Про захист від недобросовісної конкуренції" у вигляді поширення інформації, що вводить в оману, шляхом повідомлення суб'єктом господарювання безпосередньо невизначеному колу осіб неповних, неточних, неправдивих даних про характеристику товару (складу) зокрема внаслідок обраного способу їх викладення, що може вплинути на наміри цих осіб щодо придбання товарів цього суб'єкта господарювання.

м'ясокомбінат, Відродження МБК, Антимонопольний, АМКУ

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.