ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:16 08.04


Футзал. Клуб ПЗМС зробив важливий крок до "бронзи"

Сьогодні в Полтаві, у динамівському спорткомплексі футзалістки ПЗМС в черговому матчі фінального турніру чемпіонату країни впевнено переграли "Біличанку" (Ірпінь).

ПЗМС — Біличанка - 6:2

Голи: Єрмоленко 2, 34, Мочалова 9, 18, Гавриш 21, Бабенко 36 — Дубицька 23, Павленко 39.

ПЗМС: Цикаленко, Є. Шаповал, Гавриш, Лясковська, Бабенко, Карпенко, Єрмоленко, Деркач, Дударчук, Мочалова, В. Шаповал.

Звітним матчем стартувало друге коло фінального турніру квартету кращих жіночих команд України. Полтавки давно втратили шанси на чемпіонство, проте зробили важливий крок назустріч бронзовим нагородам. Адже до поєдинку мали однакову кількість очок із дніпропетровською "Злагодою" - по 9, із якою й ділили третю-четверту сходинки таблиці. До того ж у наступному турі полтавки прийматимуть дніпрянок удома.

Полтавкам пощастило швидко забити, а потім – повести у рахунку у два м’ячі. На другій хвилині після вдалої гри на добиванні рахунок відкрила Валерія Єрмоленко — 1:0, а на 9-й Маргарита Мочалова дальнім ударом із гострого кута пробила воротаря збірної Мельничук — 2:0. Наступний ігровий відрізок був багатим на моменти, боротьбу та емоції, але не на голи. Мочалова оформила дубль наприкінці тайму завдяки 10-метровому удару, після того, як гості назбирали фолів. Рита ледь не порвала сітку своїм гарматним пострілом.

А після того, як на першій хвилині другого тайму молода Ірина Гавриш забила четвертий гол у ворота киянок, підсумок гри не викликав сумнівів. Суперниці ще по двічі обмінялися голами, а полтавки до того ще й двічі вибачили титулованих гостей після 10-метрових ударів, із якими впоралася Мельничук.

Полтавки красиво перемогли фактично збірну країни на чолі з тренером Колоком, можливо, подарувавши лідеру - клубу ІМС-НУХТ титул, і з гарним настроєм можуть готуватися до гри зі "Злагодою" за тиждень.

Валерія Єрмоленко: "Ми чудово налаштувалися на цю гру, адже дуже хочемо виграти нагороди чемпіонату країни. У нас боєздатний колектив, який, я сподіваюся, буде й надалі прогресувати. Не так важливо, хто забиває голи, головне, аби команда перемагала".

спорт, футзал, ПЗМС

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.