ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:59 11.04


У Полтаві знову судять Кернеса. Мер Харкова приїхав, а прокурор - ні

У Київському районному суді Полтави розпочалося судове засідання у справі мера Харкова Геннадія Кернеса. Сам він на суд приїхав, а от прокурор Ганілов - ні.

У стінах Київського районного суду Полтави розпочалось судове засідання у справі Геннадія Кернеса, передає УНН-Центр.

На минулому судовому засіданні адвокат Ю.Козир передала клопотання від Г.Кернеса про прохання перенесення судового засідання у зв'язку з тяжким станом здоров'я очільника Харкова. Тож суд ухвалив перенесення засідання на сьогодні, 11 квітня.

У залі суду присутній очільник Харкова Геннадій Кернес та потерпілі Олександр Кутянін та Сергій Ряполов. Активісти, які регулярно відвідують засідання у справі, сьогодні відсутні. Засідання проходить без адвоката Г.Кернеса Циганкова та прокурора Ганілова.

Нагадаємо, 2 березня 2015 року слідчими Генеральної прокуратури України Г.Кернесу було повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч.2, 3 ст.27, ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.ч.2, 3 ст.27, ч.2 ст.127 (катування), ч.ч.2, 3 ст.27, ч.1 ст.129 (погроза вбивством) КК України та оголошено про завершення досудового розслідування.

Кернес, суд

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.