ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:45 19.04


"Ворскла" програла контрольний матч із ганебним рахунком. ВІДЕО

У паузі між поєдинками чемпіонату України з футболу ворскляни 19 квітня відвідали столицю, де провели контрольний матч із "Динамо". Команда Віталія Косовського була легко розбита - 5:0.

 

Полтавці провалили гру, не продемонструвавши ні бажання, ні майстерності. Вже на 35-й хвилині гри гості програвали - 0:4...

Досить швидко кияни вийшли вперед у рахунку - Цітаїшвілі навісив справа, а Миколенко, випередивши Скляра, з лінії воротарського переправив м'яч у сітку - 1:0.

В середині тайму господарі поля подвоїли перевагу, знову розігравши атаку через правий фланг. Кравченко відпасував на лінію штрафного на Цітаїшвілі, який прийняв м'яч і відправив його у верхній кут.

Після півгодини гри рахунок до розгромного довів Андрієвський, який виявився найуспішнішим в штрафному суперника після навісу з кутового від Де Пени.

Сам Де Пена став автором ефектного четвертого м'яча, реалізувавши навіс до воротарського майданчика від Цитаїшвілі.

На другий тайм тренери повністю оновили склади команд. Утім, така ротація особливо не позначилася на діях суперників. В одній із чергових атак киян Циганков вдало поставив корпус в чужому карному майданчику, його збив Кане і, як результат, лідер киян самостійно реалізував призначений 11-метровий.

5:0 - розгромна перемога столичного клубу.

Склади команд, статистика матчу
 

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Кременчук закупить тролейбуси 2023 року випуску з автономним ходом
  • Президент України нагородив шахістку з Полтавщини Наталю Мироненко
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.