ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:31 11.04


У Полтаві спіймали чоловіка, який двічі "мінував" Південний вокзал

У Полтаві сьогодні двічі евакуювали залізничний вокзал. До поліції двічі надходили дзвінки від чоловіка, який повідомляв про вибухівку на Південному вокзалі.

До поліції обласного центру сьогодні двічі надходила інформація про замінування залізничного вокзалу "Полтава-Південна".

Перше повідомлення надійшло до поліції близько 11:00. Невідомий повідомляв про закладений на вокзалі вибуховий пристрій. На вокзал були негайно відправлені слідчо-оперативна група, кінологи, вибухотехніки, пожежні і машини швидкої допомоги. З метою безпеки з приміщення вокзалу евакуювали кілька десятків людей. В результаті обстеження як самого вокзалу, так і прилеглої території бомбу не знайшли.

Не встигли оперативні групи виїхати, як о 12:00 до поліції надійшло нове повідомлення про замінування цього ж вокзалу. Невідомий повідомляв, що на цей раз бомбу заклали в туалеті. Представникам оперативних служб довелося все починати спочатку. Але і на цей раз вибухового пристрою не було виявлено, і вокзал продовжив роботу в звичайному режимі.

Як повідомили в прес-службі поліції Полтавщини, особу "мінера" вдалося вже встановити. Неправдиві повідомлення про замінування в поліцію передавав 33-річний чоловік, житель Полтавського району. Його затримали. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

мінер, Південний, поліція

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.