ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:01 12.04


У наїзді на двох перехожих зізнався не полтавський травматолог

У скоєнні трагічного лютневого ДТП у Полтаві, внаслідок якого один перехожий загинув, а інший травмувався, зізнався не власник машини марки "Toyota Avensis".

У наїзді на двох перехожих ввечері 12 лютого зізнався не власник машини марки "Toyota Avensis". Про це йдеться в ухвалі Октябрського районного суду від 10 березня 2016 року:

12.02.2016 року, близько 22:55, в м. Полтава по вулиці Жовтнева від вулиці Нечуй-Левицького в напрямку вулиці Артема рухався автомобіль, водій якого в районі перехрестя з провулком Клубним скоїв наїзд на пішоходів - чоловіка та жінку,  які рухались по нерегульованому пішохідному переходу, позначеному дорожньою розміткою та дорожніми знаками, після чого залишив місце події. Внаслідок пригоди чоловік отримав тілесні ушкодження, а жінка від отриманих тілесних ушкоджень померла в реанімаційному відділенні Полтавської обласної клінічної лікарні. 13.02.2016 року слідчим було проведено огляд місця події, під час якого за адресою: м. Полтава, вул. Лідова, 1 оглянуто транспортний засіб, який згідно свідоцтва про реєстрацію ТЗ належить ОСОБА_7 і на час огляду містив на собі сліди механічних пошкоджень, характерних для дорожньо-транспортної пригоди під час скоєння наїзду на пішохода. Під час проведення досудового розслідування встановлено, що маються обґрунтовані підстави вважати причетною особою до даної дорожньо-транспортної пригоди власника даного автомобіля - ОСОБА_7. Крім цього, в ході досудового розслідування надійшла явка з повинною від ОСОБА_8 (чиє ім'я не називається, – Авт.), ця особа повідомила, що була водієм транспортного засобу та причетна до даної пригоди. Разом із тим, маються дані та підстави вважати свідчення ОСОБИ_8 та свідка ОСОБА_9 щодо причетності до даної пригоди як завідомо неправдиві з метою штучного створення доказів.

Відзначимо, що офіційну підозру власнику машини "Toyota Avensis" не вручили. Саме у зв'язку з цим суд не задовольнив клопотання слідчого накласти арешт на автомобіль 2013 року випуску. Про це вказано в ухвалі Октябрського районного суду від 16 лютого 2016 року.

Як відомо з неофіційних джерел, власником машини є Микола Кислий, відомий полтавський травматолог. Однак чи був він винуватцем ДТП – слідство продовжує з'ясовувати.

аварія, ДТП, травматолог, Кислий

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.