ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:19 23.04


"Ворскла" врятувала гру проти "Десни". ФОТО, ВІДЕО

У календарному матчі чемпіонату країни з футболу серед клубів УПЛ 23 квітня ворскляни на своєму стадіоні приймали чернігівську "Десну" і видали справжню виставу, яка завершилася з нічийним рахунком - 3:3.

Ворскла — Десна — 3:3

Голи: Габелок 52, Шарпар 62-пен., Карека 71 — Сергійчук 2, 42 Хльобас 14.

Ворскла: Ткаченко, Артур (Кане 80), Мартиненко, Якубу (Даллку 15), Чеснаков, Кобахідзе, Габелок (Скляр 90), Ребенок, Шарпар, Петровіч, Карека.
Десна: Паст, Д. Фаворов, Імереков, Парцванія, Старенький (Люлька 73), Огиря, Богданов, Мостовий, А. Фаворов, Сергійчук (Безбородько 75), Хльобас (Картушов 60).

На 29-й хвилині Артем Фаворов не реалізував пенальті (воротар).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Ворскляни провалили перший тайм, пропустивши три голи від колишніх одноклубників Сергійчука та Хльобаса, причому Михайло відзначився дублем і голи не святкував. М'ячів у воротах Ткаченка могло бути і більше, але воротар полтавців блискуче парирував пенальті, помилково призначений у ворота ворсклян київським арбітром Новохатнім. Адже фол був принаймні за метр до лінії карного майданчика біло-зелених.

Після перерви уболівальники побачили на полі зовсім іншу "Ворсклу". Полтавці заграли швидко, комбінаційно та ефективно в атаці. Спочатку забив Габелок, а через 10 хвилин Кобахідзе заробив пенальті, який чітко реалізував Шарпар — 2:3. 

У господарів залишалося півгодини на те, щоб врятувати матч, який здавався відверто ганебним. Але ворсклянам вистачило дев'ять хвилин — влучним пострілом після багатоходової атаки відзначився бразилець Карека — 3:3! Неймовірний камбек!

Ендшпіль суперники провели в обопільних атаках, але відзначитися більше не судилося ні полтавцям, ні гостям із Чернігова. Бойова нічия! 

Ворскляни нарешті — вперше цього року — забили з гри та взяли перше очко з того моменту, як команду очолив Віталій Косовський. А ще — забили вдома після 525 хвилин "мовчання".

Статистика матчу, турнірне становище команд УПЛ

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Кременчук закупить тролейбуси 2023 року випуску з автономним ходом
  • Президент України нагородив шахістку з Полтавщини Наталю Мироненко
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.