ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:07 11.04


Юрій Бублик обрав своє майбутнє - разом із БПП

Нардеп Юрій Бублик сьогодні ввечері опублікував звернення до полтавців, у якому пояснив свій вибір – входження до складу парламентської фракції БПП – "Блоку Петра Порошенка".

Текст звернення нардепа публікуємо без скорочень та редактури.

"Шановні полтавці, до останнього сподівався, що лідери п'яти демократичних політичних сил, які сформували коаліцію "Європейська Україна" у ВР України поточного скликання, знайдуть порозуміння та продовжать роботу над виконанням своєї коаліційної угоди. Нажаль політичні амбіції перемогли здоровий глузд.

Вважаю, що з тої політичної пастки, в яку Україна потрапила в останні місяці, точніше, з тої глибокої парламентської та урядової кризи, є лише два виходи: один — ДУЖЕ ПОГАНИЙ, другий — КАТАСТРОФІЧНИЙ. Дуже поганий — це утворення нової коаліції на базі двох найбільших фракцій — БПП та Народного Фронту, у кількості 226 народних депутатів. Катастрофічний для України вихід — це позачергові вибори восени цього року — з небезпекою того, що вся наша країна перетвориться на один великий Кривий Ріг, і в кожному місті, в кожній області, на кожному мажоритарному округу промосковські популісти та люди з минулого дуритимуть українців пустопорожніми обіцянками — обіцятимуть мир, стабільність і добробут. В умовах нинішньої розрухи багато хто може повестися та подібні слова. Як наслідок, Україна отримає парламент гіршої якості із домінуючим представництвом промосковських сил.

Отже, в таких умовах, пам'ятаючи долю УНР, коли політики загрались у «гетьманів» — на радість більшовицькій Москві, зваживши всю ту небезпеку, яку несуть нашій країні перевибори, я зробив непростий для себе політичний вибір: я прийняв пропозицію і входжу до однієї з парламентських фракцій, оскільки за Конституцією парламентська коаліція формується ЛИШЕ фракціями в складі 226 депутатів.

АЛЕ! Без будь-яких політичних зобов’язань та за умови мого вільного голосування!

При цьому, як український націоналіст, не поділяю дуже багатьох позицій фракцій БПП та Народного Фронту, а саме: продаж сільськогосподарських земель (я — за мораторій!); передчасна і схожа на дерибан в умовах війни приватизація багатьох державних підприємств (багато з них можуть бути прибутковими та ефективними і в державній власності!), легалізація окупованого Донбасу (які там можуть бути вибори — в умовах московської окупації!?). Обіцяю, що докладу всіх зусиль, аби цього не трапилось — ані дерибану сільгоспземель, ані грабіжницької приватизації, ані змін до Конституції України — відповідно до «хотєлок» Путіна, ані виборів на окупованій частині Донбасу та легалізації сепаратистів і бандюків.

Роблю цей крок назустріч коаліції з важким серцем, але з розумінням, що тільки так можна врятувати Україну від хаосу, безладу та нової хвилі війни з Московією. Час розсудить...

Залишаюсь вірним полтавській громаді.

З повагою, щиро Ваш Юрій БУБЛИК"

11 квітня 2016 року, 18:30

політика, коаліція, Бублик

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.