ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:30 05.05


"Ворскла" зіграла внічию з "Олімпіком". ВІДЕО

У рамках 27-го туру УПЛ "Ворскла" 5 травня у столиці не змогла здолати "Олімпік". На гол Володимира Чеснакова наприкінці першого тайму донеччани відповіли в другому м'ячем Григорія Пасіча.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Перший тайм був відверто катастрофічним. Пусті трибуни, повільні швидкості, мінімум думки, дві-три передачі до втрати і ніякої гостроти. Перший реальний момент стався аж на 21-й хвилині у номінальних господарів столичної арени імені Лобановського, коли Валєєв увірвався до карного майданчика та непогано пробив – Ткаченко парирував м'яч ногою. Потім добре знайомий полтавцям Дегтярьов бив головою, але точно в руки голкіперу. 

Не забиваєш ти - заб'ють тобі. Стару футбольну істину довів Чеснаков. Гол виявився дещо випадковим: Мартиненко після подачі влучив у Снурніцина, від того м'яч відскочив до Чеснакова, а капітан ворсклян із близької відстані розстріляв ворота – 0:1. 

За три хвилини мав забивати Кане, але його удар із вигідної позиції виявився дуже неточним.

У другому таймі команди заграли веселіше. Валєєв бив у дотик після подачі Ксьонза – поруч зі стійкою. Гай міг зрівняти рахунок після удару головою, однак Ткаченко врятував "Ворсклу". Втім, вже на 65-й господарі відігралися: Пасіч прийняв класну передачу від Тейшейри, корпусом прикрив м'яч від Кане та пробив повз Ткаченка – 1:1.

Потім Тейшейра міг вивести ""Олімпік уперед, однак його удар після скидки від Дегтярьова прийшовся прямо в руки воротареві ворсклян. 

На 86-й хвилині гості залишилися у меншості - за фол останньої надії покарали Мартиненка, але удар Тейшейри зі "стандарту" виявився невлучним.

Олімпік — Ворскла - 1:1

Голи: Г. Пасіч 65 — Чеснаков 39.

Олімпік: Кринський, Ксьонз, Гришко, Цимбалюк, Вантух (Снурніцин 43), Гай, Валєєв (Сондей 71), Г. Пасіч, Політило, Тейшейра, Дегтярьов (Матар 80).

Ворскла: Ткаченко, Кане, Мартиненко, Чеснаков, Даллку (Саків 71), Шарпар (Скляр 66), Петровіч, Ребенок, Васін (Кобахідзе 46) Габелок, Карека.

Статистика, турнірне становище клубів УПЛ

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.