ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:30 13.04


Після сварки з братом жінка через суд вимагала тридцять тисяч компенсації

У Кременчуцькому районі брат штовхнув сестру і вона зламала плечову кістку. Після цього суд ухвалив стягнути з чоловіка 10.5 тисячі гривень, хоча потерпіла вимагала 29.5 тисячі.

Кременчуцький районний суд ухвалив стягнути з чоловіка, який побив сестру похилого віку, 550 гривень в якості відшкодування за нанесену їй матеріальну шкоду. А також 10 тисяч гривень за спричинену моральну шкоду.

Подія сталась увечері 8 серпня 2015 року на вулиці Київській, що у селі Піщаному Кременчуцького району. Чоловік прийшов до рідної сестри і вони почали сваритися через побутові питання. Під час з'ясування стосунків обвинувачений штовхнув сестру в плече. Літня жінка впала на бетон і зламала шийку лівої плечової кістки.

Отримані травми судово-медичний експерт відніс до тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості.

Чоловік не визнав вину в пред'явленому обвинуваченні за статтею 128 КК України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Він розповів, що мешкає по сусідству з сестрою. Того дня він побачив, що в його дворі багато диму, а дружина та син заливають відрами багаття. Обвинувачений зазначив, що сестра в цей час кричала на них і спровокувала його тим, що ображала його сім'ю. Крім того, як зазначив чоловік, вона розмахувала перед ним руками і говорила: "А ну вдар мене, вдар!" Після цього вона начебто хотіла зімітувати падіння, почала відходити, зачепилася взуттям за землю та впала. Жінка почала погрожувати йому правоохоронцями і зв'язками дочки. Далі чоловік пішов додому.

На суді обвинувачений зазначив, що жалкує про те, що сталось, але винуватцем конфлікту вважає свою сестру.

Потерпіла розповіла, що протягом дванадцяти років вони з братом сваряться через спадщину. За те, що він її штовхнув, жінка попросила суд суворо його покарати.

Кілька очевидців події зазначили, що чули сімейну сварку та бачили, як чоловік вдарив свою сестру в плече, після чого вона впала.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого статтею 128 КК України. Йому призначили покарання у виді виправних робіт на строк шість місяців. Своє покарання чоловік відбуватиме за місцем роботи та відраховуватиме в дохід держави 15 відсотків від суми заробітку.

сварка, бійка, суд, Кременчук

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.