ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:36 13.04


Поліція Полтавщини показала валізи для слідчих європейського зразка

Слідче управління для покращення роботи своїх підлеглих запланувало придбати 35 "слідчих валіз" європейського зразка. Кожна валіза коштує від 12 до 20 тисяч гривень.

13 квітня на прес-конференції керівник ГУ НП в Полтавській області Олег Бех поділився планами на 2016 рік щодо підвищення ефективності роботи співробітників поліції. Одним із пунктів запланованих робіт стала закупівля 35 валіз слідчих та експертів європейського зразка.

За словами заступника начальника поліції Полтавщини Сергія Чижа, в залежності від комплектації ціна однієї валізи складає від 12 до 20 тисяч гривень.

На місце події в нас виїжджає відповідна лабораторія, яка за допомогою технічних засобів якісно проводить огляд місця події… На сьогоднішній день ми вже закупили три оновлені валізи. Нам ще необхідно закупити не менше 35 "валіз слідчого", за допомогою яких, в першу чергу, буде проведено якісний огляд місця події.

Сергій Чиж також додав, що також у поліції в планах закупити якісні фотоапарати для зйомки матеріалів HD-якості, за допомогою яких можна буде фіксувати мікрочастинки, які стосуватимуться тієї чи іншої справи.


Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.