ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:06 14.04


На сесії Октябрської районної ради колишній голова хоче зняти діючого

Голову Октябрської районної ради Романа Чабановського (ВО "Свобода") хочуть зняти. Пропозицію про це виніс депутат Бардінов, колишній голова ради і представник "Совісті України".

На сьогоднішній сесії Октябрської районної ради продовжилися дії групи фракцій проти діючого голови райради Романа Чабановського (ВО "Свобода"). На попередній сесії йому закидали у вину те, що він виніс на голосування кілька земельних питань та питання "узаконення" гаражів, які встановлювалися ще за каденції колишнього голови Бардінова.

Тоді депутати взагалі зірвали початок роботи сесії. Чабановський убачав у цьому помсту провладних фракцій і їхніх соратників за позицію "Свободи" в міській раді щодо земельних питань, зокрема, протест проти розгляду питання надання дозволів на розробку документів для користування 150 гектарами міської землі, яку нібито хочуть непрозоро передати забудовникам. Чабановський прогнозував, що цькування "Свободи" надалі проявиться у спробах зняти її представників із керівних посад у тих установах, де вони їх обіймають.

Нині ж депутат Бардінов від "Совісті України", попередній голова райради, виніс пропозицію взагалі зняти Чабановського з посади голови районної ради. Він запропонував включити це питання до порядку денного. Рішення прийняте, його підтримали 22 депутати.

Сесія ще триває.

Чабановський, Бардінов, Свобода, Октябрська райрада, сесія

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.