ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:39 14.04


Полтавські діти долучилися до міжнародного соціального проекту

У полтавському палаці дитячої та юнацької творчості 12 квітня відбувся концерт, присвячений міжнародному соціальному проекту "Діти за мир в усьому світі".

Мета проекту - привернути увагу інших країни Європи до нашої держави, до тієї ситуації, яка склалася в нашій країні. Діти власноруч виготовляють карту миру з шаблонів голубів миру та передають естафету іншим дітям української діаспори закордон, чим і закликають усіх об'єднатися заради України.

Захід у Полтаві відвідали гості - почесний консул Угорщини Василь Вишиванюк, який і є ініціатором акції, партнер соціального проекту Ірина Богдан. Було багато дітей, деякі з них - діти учасників АТО, а також переселенці.

Концертну програму розпочав ансамбль танцю "Барвінок", після чого присутні переглянули відгук презентацію "Діти за мир в усьому світі". Свої пісенні вітання передали вихованці палацу дитячої юнацької творчості, вихованці студії міського центру позашкільної освіти, також учні та педагоги спеціалізованої школи №3. Між виступами до слова запрошувались почесні гості та працівники міської й обласної ради.

Кульмінаційним завершенням свята було створення карти миру для дітей Великобританії. Під звучання спеціально написаної для проекту пісні "Діти за мир в усьому світі", яку до речі виконує народна артистка України Катерина Бужинська, яка також закликає всіх долучитися до акції, діти одні за одним від 2-го до 8-го класу підходили до мапи й наклеювали червоних та білих голубів з жовто-блакитними стрічками.

Нагадаємо, що до проекту вже долучились 35 країн: Угорщина, Чехія, Болгарія, Румунія. Словаччина, Хорватія та багато інших країн. Проект стартував 1 грудня 2015 року та триватиме до 6 червня цього року. На день захисту дітей у Києві відбудеться підведення підсумків і буде презентовано 35 мап країн Європи.

діти, концерт

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.