ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:13 14.04


На Полтавщині священник випадково підвіз вбивцю після злочину

Поблизу автодороги в Оржицькому районі чоловік задушив шнурком свого колегу. Не знаючи цього, священник погодився підвезти чоловіка.

9 червня 2015 року близько 20:15 на автодорозі поблизу с.Куйбишеве Оржицького району Полтавської області сталося вбивство. Двоє чоловіків поверталися додому з роботи, з цегельного заводу ТОВ "Оксамит", що в с.Лазірки Оржицького району Полтавської області. Вони вирішили трохи відпочити, тому купили горілку, пиво, цигарки та закуску.

Чоловіки випили, потім купили ще горілки і поїхали на велосипеді. По дорозі до с.Куйбишеве на велосипеді лопнуло колесо. Тому вони попросили водія газелі, який проїжджав повз, довести їх до с.Куйбишеве. Діставшись до села, на узбіччі дороги вони також продовжили вживати спиртні напої.

Згодом чоловіки посварилися і почали битися. Обоє були в стані сильного алкогольного сп'яніння. Під час цього потерпілий зняв із своєї ноги кросівок та кинув в обвинуваченого, але не влучив. Потім від одного з ударів обвинуваченого потерпілий скотився у кювет. Обвинувачений спустився до нього і вони продовжили битися.

Чоловік вийняв шнурок із кросівка потерпілого та накинув його на шию колезі, який знаходився на землі обличчям донизу. Обвинувачений здавлював шнурок на шиї потерпілого близько двох хвилин. Потерпілий помер від удушення.

Після цього вбивця пішов на дорогу, де зустрів незнайомого чоловіка, з яким почав розмовляти. Ним виявився прихожанин церкви. Коли повз них проїжджала машина священника, то незнайомець її зупинив. Священник погодився на пропозицію прихожанина церкви підвезти до с.Лазірки чоловіка, з яким він познайомився.

Діставшись до с.Лазірки, обвинувачений зустрівся зі знайомою, з якою відпочив у кафе. Після цього вбивця повернувся на завод, де працював. Наступного дня на роботі його затримали правоохоронці.

В суді обвинувачений визнав свою вину. Суд визнав його винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство). Чоловіку призначили покарання у виді 10 років позбавлення волі.

Крім того, чоловіка звинуватили в крадіжці 800 гривень у потерпілого. Однак він сказав, що колега позичив йому гроші. Суд виправдав його, зазначивши, що сторона обвинувачення не змогла довести факт крадіжки.

убивство, суд, Оржиця, Лазірки

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.