ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:18 14.04


У Машівці шахрай запевнив жінку, що вона зняла з банкомата його тисячу гривень

У Машівці шахрай запевнив жінку, що банкомат помилився і видав їй його тисячу гривень. Жінка повірила і віддала незнайомцю свої гроші.

Машівський районний суд Полтавської області оштрафував на 850 гривень шахрая, який привласнив чужі гроші.

23 лютого о 10:20 потерпіла прийшла зняти тисячу гривень із банкомата "ПриватБанку", що на вул.Леніна, 134 в смт Машівка Полтавської області. Коли банкомат видав гроші, до жінки підійшов чоловік. Він переконав її, що через технічну несправність банкомат не видав йому гроші. Тому зняті нею тисяча гривень належать йому.

Дії чоловіка кваліфікували за ч.2 ст.190 КК України, як заволодіння чужим майном шляхом обману та зловживання довірою (шахрайство).

Обвинувачений компенсував потерпілій нанесену матеріальну шкоду, тому під час судового розгляду між ними була укладена угода про примирення. Потерпіла зазначила, що не має до нього претензій. Сторони узгодили покарання обвинуваченому за ст.190 ч.2 КК України у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 850 грн

Суд затвердив угоду про примирення. Однак суд не тільки оштрафував чоловіка, а й обмежив його волі на один рік. Оскільки обвинувачений має невідбуте покарання за вироком Машівського районного суду від 27.10.2015 року за ст. 185 (крадіжка).

Відзначимо, що обвинувачений є трактористом-машиністом ПП "Альфа-капітал", де фінансовим директором працює депутат Полтавської обласної ради від "Солідарності" Ірина Степаненко.

суд, шахрайство

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.