ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:56 15.04


Полтавська Мала академія мистецтв імені Раїси Кириченко відсвяткувала ювілей

Чимало полтавців прийшли відзначити 25-річчя Малої академії мистецтв до палацу дозвілля "Листопад". Батьки, родичі та друзі прийшли підтримати та подивитися виступи талановитих учнів школи.

Свято розпочалося з перегляду фільму, в якому показали всю буденність життя дітей у школі. Концертну ж програму розпочав дитячий хор із піснею "Моя земля", а продовжила Оксана Косинська, яка виконала композицію на сопілці.

У концерті своїми виступами відзначились хорові, хореографічні та вокальні колективи, ансамблі (флейтистів, скрипалів, бандуристів та ін.), духові й симфонічні оркестри, артисти театрального відділення, маленькі співаки та співачки. А справжнє дійство влаштували ансамблі сучасних ритмів "Інтервал" та ансамбль ударних інструментів, які заполонили зал неймовірним поєднанням ритму ударних та акустичних інструментів.

Усі ці молоді таланти є учнями Малої академії мистецтв, яка 25 років навчає та виховує творчих особистостей. Концерт тривав близько трьох годин і завершився в теплій, родинній атмосфері. Міська влада не лишилася осторонь і подарувала академії цифровий фотоапарат та сертифікат на суму в 80 тисяч гривень.

концерт, Мала академія мистецтв

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.