ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:25 18.06


"Ворскла" швидко втрачає футболістів

Футбольний клуб "Ворскла" у період літнього міжсезоння швидко втрачає футболістів, які у минулому сезоні вважалися провідними гравцями клубу.

Так, ми вже повідомляли про те, що досвідчений воротар Богдан Шуст підписав багаторічний контракт із першоліговим "Інгульцем".

Павло Ребенок, за даними телеканалу "Футбол", вирішив повісити бутси на цвях і завершити професійні виступи. Олександр Чижов має із ворсклянами угоду ще на два сезони, але у клубі не надто розраховують на гравця, якому в серпні виповниться 33 роки.

Сандро Кобахідзе вже перейшов до складу дніпрян — у статусі вільного агента. Минулого сезону він зіграв за ворсклян 17 поєдинків у різних турнірах, у яких голів не забивав. За даними порталу Трансфермаркт, Кобахідзе наразі коштує 500 тисяч євро.

Під знаком питання майбутнє у клубі інших футболістів біло-зелених — Шарпара, Коломойця, Шехіча, Артура, Кареки та деяких інших гравців.

Із відпустки ворскляни вийдуть 21 червня, а новий сезон УПЛ стартує 28 липня.

Тим часом молодий воротар полтавців Дмитро Різник, який днями став у складі української збірної чемпіоном світу серед 20-річних, отримав почесне звання майстра спорту міжнародного класу.

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.