ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:15 26.06


На сесії міськради не вдалося розглянути жодного питання

Депутати Полтавської міськради сьомого скликання 26 червня зібралися на засідання двадцять четвертої сесії розглянути близько 40 питань. Проте у депутатів не вистачило голосів навіть для прийняття порядку денного.

26 червня на сесію прибули 33 депутати із 42. На початку засідання слово надали представникам громадськості, які попередньо записалися до виступу під час сесії, повідомляє прес-служба Полтавської міської ради.

Зокрема, Олександра Супряженко вчергове виступила з протестом щодо забудови території колишніх артскладів та попросила депутатів цю територію визначити  як «Пушкарівський яр», встановити там Меморіал і не робити наругу над останками померлих.

У відповідь Олександр Шамота заявив, що питання земельного аукціону не містить території артскладів — лише проспект Вавілова. Депутати вирішили спочатку дослідити територію, щоб з’ясувати, де не можна будувати.

Після виступів полтавців було оголосили перерву в засіданні, а поттім перейшли до ухвалення порядку денного. Остаточний перелік питань так і не затвердили.

Андрій Матковський з трибуни заявив, що йому соромно за бедлам непідготовленої сесії. На його думку, секретар не відповідає посаді і заявив про вихід його фракції БПП із більшості. Ротацію секретаря міськради він запропонував проводити кожного місяця.

 Після бурхливих обговорень і взаємних звинувачень Олександр Шамота оголосив про закриття сесії.   

За пропозицією депутатів, засідання двадцять четвертої сесії Полтавської міської ради сьомого скликання було закрито. Про дату проведення наступної сесії міськради буде повідомлено додатково, вже після парламентських виборів.

сесія, міськрада, скандал

За темою:

  • Полтавська міськрада розгляне понад вісімдесят питань 26 січня
  • У Полтаві скликають позачергову сесію міськради
  • Полтавці приймають бюджет громади-2024. ТРАНСЛЯЦІЯ
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.