ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:05 16.04


"Ніка" попрощалася з полтавською публікою розгромною перемогою

Полтавська команда ПЗМС, яку уболівальники досі звуть "Нікою", в останній домашній зустрічі чемпіонату розгромила дніпропетровську "Злагоду" - 6:1, завоювавши "бронзу" турніру.

Полтавки активніше розпочали гру і провели кілька небезпечних атак, після однієї з яких Єрмоленко пробила в стійку. Однак забити вперше вдалося тільки на 14-й хвилині, коли у господарок пройшла комбінація в одне торкання і з пасу Бабенко Єрмоленко відкрила рахунок. За хвилину капітану полтавок вдалося забити ще раз, а на 17-й Вікторія Шаповал з передачі сестри провела третій гол.

У другому таймі гості намагалися бодай щось створити біля воріт "Ніки", але їм не вистачало впевненості й агресії. А от на 12-й хвилині Бабенко після рикошету забила четвертий гол, а на 15-й Єрмоленко реалізувала дабл-пенальті за шостий фол - 5:0.

Єдиний гол у "Злагоди" провела голкіпер Свинаренко на 16-й хвилині. Та це дніпрянкам мало допомогло, бо після того другу жовту отримала Іванова, на 20-й Мочалова дабл-пенальті встановила остаточний рахунок - 6:1, а на 30-й Козаченко теж заробила друге попередження. Крапку в грі могла поставити Бабенко, однак її постріл з 10-метрової позначки відбила голкіпер.

У таблиці фінального етапу полтавки відірвалися від "Злагоди" і вже гарантували собі бронзові нагороди змагань.

ПЗМС: Цикаленко, Є.Шаповал, Гавриш, Лясковська, Бабенко, Карпенко, Єрмоленко, Деркач, В.Шаповал, Дударчук, Мочалова.

футзал, Ніка, ПЗМС, спорт, Злагода

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.