ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:00 02.07


"Гармонія-фест" запрошує на морозиво до Лубен

Шостого липня об 11:00  ТМ "Гармонія" (ТОВ "Лубенський молочний завод") запрошує лубенчан та гостей міста на традиційний сімейний відпочинок - СВЯТО МОРОЗИВА "Гармонія-фест".

 

Традиційно свято відбудеться в Центральному парку (фонтан) міста Лубни, де четвертий рік поспіль кожен відвідувач матиме чудовий привід зануритись у своє дитинство, завдяки веселощам, дитячому сміху, і звісно ж — смачному морозиву.  

ТМ "Гармонія" підготувала незабутній відпочинок для поціновувачів морозива. На Вас чекають майстер-класи різного рівню складності від Центру Дозвілля "Гармонія", тематичні та яскраві фото-зони, ігрові майданчики, найкрутіші атракціони.

На Вас чекають нестримні веселощі та 1000 пачок смачного та прохолодного морозива в подарунок*

Наприкінці заходу відбудеться розіграш цінних подарунків. Головний приз - КВАДРАКОПТЕР!

*Збирай упаковки від морозива ТМ "Гармонія", приходь на свято та обмінюй їх на подарунки!

Також, на головній сцені протягом всього свята триватиме концертна програма від талановитих дитячих колективів Лубенщини, які продемонструють свої вокальні дані, запалять Ваші серця енергійними танцями, та продемонструють неймовірні акробатичні трюки, що не під силу повторити навіть дорослому!

У рамках свята відбудеться турнір із "Beyblade" від партнерів ТРЦ "DEPOt Center". А це означає, що буде ще більше подарунків, ніж звичайно! 

Спеціальний подарунок від ТРЦ "DEPOt Center" – фітнес-браслет та сертифікати від "Fantasy Town" на 30 хвилин боулінгу; пакет "Ігровий" на 20 ігор; безлімітний вхід на батут та в лабіринт на день.

Організатор та головний спонсор свята - ТМ "Гармонія".

Із серця Полтавщини – "Гармонію" в кожен дім!

фестиваль, Гармонія, Лубни, морозиво, культура

За темою:

  • Полтавці провели фестиваль повітряної робототехніки
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.