ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

22:09 17.04


"Ворскла" впевнено перемогла "Чорноморець"

17 квітня ворскляни на своєму полі без проблем переграли одеситів (2:0) завдяки голам Андрія Ткачука та Юрія Коломойця. Команда Сачка, як і раніше, на п'ятому місці в таблиці.

Матч у Полтаві розпочався з хвилини мовчання. Пом’янули десантника Мирослава Кабушка — палкого уболівальника біло-зелених, який загинув у зоні АТО. Війна продовжується...

Ворскла — Чорноморець - 2:0

Голи: Ткачук (2), Коломоєць (76).

Ворскла: Непогодов, Сапай, Даллку, Дитятьєв, Пердута, Скляр, Ткачук, Громов, Бартулович (Ребенок 60), Хльобас (Чеснаков 77), Шиндер (Коломоєць 46).

Чорноморець: Боровик, Азацький, Хочолава, Коркішко, Калітвінцев, Смірнов, Татарков (Барілко 78), Кабаєв, Мартиненко, Петько (Переверза 57), Матеус (Ковалець 46).

Господарям поля вдалося забити швидкий гол, який у підсумку виявився дуже важливим для полтавців. Уже не другій хвилині ворскляни відзначилися - Андрій Ткачук переграв захисників на другому поверсі після розіграшу кутового і відкрив рахунок — 1:0. Гості виглядали приреченими, втім у Коркішка був шанс - колишній гравець ФК "Полтава" опинився віч-на-віч із Непогодовим, але воротар вчасно вийшов із воріт - і виграв дуель. Дмитро Хльобас мав два моменти: спочатку він виходив на ударну позицію, але Боровик вдало діяв на виході, а потім отримавши фланговий пас, "прибрав" захисника та пробив з гострого кута - воротар гостей цей удар парирував.

У другому таймі команди трохи додали - і гра дещо пожвавішала. "Ворскла" стала більше атакувати, проте оборона гостей діяла без надзусиль. Ворсклянам не вистачало нестандартних ходів та несподіваних для суперника рішень. На 55-й хвилині Хльобас пробив трохи вище воріт, а ще за дві хвилини Боровик потягнув класний удар від Громова. Боровик та захисники одеситів діяли безпомилково до 76-ї хвилини, коли полтавці зняли всі питання щодо переможця. Ворсклянам удалася стрімка контратака: Павло Ребенок пройшов правим флангом, увійшов до штрафного майданчика і віддав пас назад - м’яч опинився у Коломойця, який розстріляв ворота гостей — 2:0. Це дебютний гол форварда в офіційних матчах у складі ворсклян.

спорт, футбол, ФК Ворскла

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.