ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:01 18.04


У Полтаві поліція двічі за ніч зупинила одного й того ж п'яного водія

Уночі патрульні зупинили автомобіль, яким керував нетверезий водій. Проходити експертизу він не схотів, машину передали тверезому пасажиру. А за дві години авто з тим же п'яним водієм зупинили знов.

Сьогодні, 18 квітня, близько четвертої ранку на вулиці Сінній поліціянти зупинили автомобіль "BMW" під керуванням 38-річного полтавця, що рухався з ввімкненою задньою протитуманною фарою.

Під час спілкування патрульні відчули різкий запах спиртного від водія. Але той у присутності двох свідків відмовився від перевірки на стан алкогольного сп'яніння.

Патрульні склали на правопорушника адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. А автомобіль передали тверезому колезі полтавця, який показав посвідчення водія.

Однак уже о шостій годині ранку на тій же вулиці Сінній інший екіпаж знову зупинив згаданий автомобіль за порушення правил дорожнього руху. За кермом перебував той же 38-річний водій, який знову у присутності двох свідків відмовився від перевірки на стан алкогольного сп'яніння.

Цього разу патрульні евакуювали "ВMW" на штрафмайданчик. На правопорушника складено повторний адміністративний протокол за частиною 2 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

поліція, п'яний

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.