ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:36 18.04


Двоє ромів відібрали заощадження у 81-річної бабусі

Двоє чоловіків проникли в будинок у Полтавському районі, де жила 81-річна бабуся і під загрозою тортур відібрали у неї заощадження й пенсійну картку. прокуратура вказує, що обоє - цигани.

Апеляційний суд Полтавської області залишив без змін вирок Полтавського районного суду щодо двох громадян, яких визнано винними та засуджено за ч.3 ст.187 КК України, тобто за розбій, вчинений за попередньою змовою, поєднаний із проникненням у житло.

За інформацією прокурора відділу підтримання державного обвинувачення в суді прокуратури області Світлани Акулової, у квітні 2015 року зазначені особи, вибивши двері, проникли до будинку 81-річної мешканки с.Бочанівка Полтавського району та заволоділи 13 тисячами гривень і пенсійною банківською карткою, на якій було понад тисячу гривень.

Молодики світили жінці ліхтариком в очі і, погрожуючи ножем, кричали "гроші або смерть". Бабуся, злякавшись за своє життя, простягнула тремтячою рукою розбійникам 200 гривень, але останні, вимагаючи більшого, сказали, що відріжуть бабці вуха. Старенькій довелося віддати усі свої заощадження,

- розповіла Світлана Акулова.

Тепер один із злочинців проведе за ґратами сім років і шість місяців, а інший, через те, що вчинив злочин протягом іспитового строку, – вісім років і шість місяців. Також в обох конфісковано половину належного їм майна.

цигани, роми, пограбування, Бочанівка

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.