ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:33 18.04


На дорозі Полтава-Кременчук подекуди повністю зрізають асфальт

На автодорозі Полтава-Кременчук триває ремонт. "Облавтодор" намагається залатати ями, а там, де їх надто багато - повністю зрізає асфальт, щоб покласти новий.

Продовжуються роботи з ямкового ремонту на автомобільній дорозі загального користування М-22 Полтава-Олександрія. На ліквідації ям працює сім дорожніх навісних фрез та сім бригад дорожніх робітників ДП "Полтавський облавтодор". З 9 по 14 квітня 2016 року було ліквідовано 1400 кв.м ям. Роботи проводяться із застосуванням гарячих асфальтобетонних сумішей.

На ділянках автодороги, де спостерігалися значні деформації дорожнього покриття, ремонт ведеться з вирізанням великих ділянок асфальту. Для цього була залучена важка техніка - дорожня фреза "Wirtgen 1500 DC", асфальтоукладач "Vogele super 1300-2" та комплект дорожніх котків "НАММ".

Нагадуємо, що з червня місяця розпочнуться роботи з капітального та поточного середнього ремонту на ділянці км 48 – км 75 автомобільної дороги М-22 Полтава-Олександрія. Кошти для ремонту дороги залучаються з чотирьох джерел: державного бюджету, кредити фінансових інституцій, кошти обласного та місцевих бюджетів.

облавтодор, ремонт, траса

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.