ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:05 19.04


У Кременчуці чоловік побив лозиною маленького хлопчика за те, що той поліз за м'ячем

Кременчужанин вдарив кілька разів лозиною по спині маленького хлопчика, який заліз на паркан чужого двору за своїм м'ячем. Справа дійшла аж до суду, чоловіка оштрафували на 765 гривень.

Крюківський районний суд м.Кременчука оштрафував на 765 гривень чоловіка, який побив лозиною чужу дитину.

Подія сталась 26 серпня 2015 року близько 15:30. Того дня двоє маленьких хлопців гуляли на вулиці. Вони гралися м'ячем, доки він не залетів на подвір'я чужого будинку. Хлопці покликали господарів, але ніхто не відповів. Тоді один із них, щоб знайти м'яч, заліз на паркан. У цей час з подвір'я навпроти вийшов чоловік, почав кричати і кілька разів вдарив хлопчика по спині.

Після цього діти втекли додому. Потерпілий поскаржився на побиття бабусі, розплакався і показав їй сліди від ударів. Тоді вони пішли на місце події, але обвинувачений із ними не розмовляв. Коли батько хлопчика повернувся додому, то він разом із сином пішов до чоловіка, який побив його. Чоловік при батькові визнав, що дійсно побив дитину. Тоді батько звернувся до правоохоронців.

На суді хлопчик повідомив, що у них в сім'ї доброзичливі стосунки, батьки його не ображають та не б'ють.

Обвинувачений стверджував, що не робив цього. Однак його вина підтвердилася рядом доказів.

Твердження кременчужанина про те, що він не бив малолітнього, спростувалися показаннями допитаних судом потерпілого та трьох свідків (його друга, бабусі та батька), висновками експертиз, протоколом слідчого експерименту. Також суд звернув увагу на відсутність мотиву в дітей оговорювати раніше невідомого їм чоловіка.

Тому суд визнав кременчужанина винним у злочині, передбаченому ч.1 ст.125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження).

суд, покарання, Кременчук

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.